En ny og fantasifull vri for tippelag

Du er kanskje en av dem som drømmer om å cashe ut den store summen på tipping? Men så har du ikke egentlig peiling på sport – og det samme gjelder resten av tippelaget? Her er noen gode råd for å komme i gang!

Du KAN tippe på fotball uten å ha peiling! Foto: OpenClipart-vectors/pixabay.com

 

Du vet at du kan unngå de lange tippe-køene på nærmeste butikk ved å tippe på nettet? Mange nettsteder tilbyr tipping på det meste – til og med golf! Fordelen med å tippe på nettet, er at du kan arrangere tippelaget hjemme og med litt fantasi kan du få et uforglemmelig lystig lag.

Altså, det er ikke så nøye om du har nada peiling på sport. Hvis du skal tippe på fotball, for eksempel, kan du velge mellom EFL Cup i fotballens vugge, England, Coupe de la Ligue i gourmetmatens mor, Frankrike, eller Copa del Rey i solfylte Spania. Hvilket land vil dere helst besøke? De fleste fotballagene har navn etter byen de kommer fra og det er slik dere kan avgjøre hvilket lag dere vil legge innsatsen på. Som Viggo Valle sier i radioprogrammet Påskelabyrinten: «Kor skal vi reis’ hen?» Du velger ganske enkelt det laget som kommer fra den byen du har mest lyst å avlegge et besøk! Og hvis du virkelig vinner, kan du jo slå deg løs og feire med å dra dit!

Veddeløpshester har ofte vanvittig rare navn. Foto: Gdaska/pixabay.com

 

At hester er staselige dyr, er det vel ingen tvil om. Rå kraft og styrke på fire ben er ikke for hvem som helst å styre. Derfor lar mange seg imponere av galoppsporten, selv om den ikke er så stor i Norge.

Å ri om kapp har man holdt på med i tusenvis av år, men galopp som organisert idrett ble – ikke så overraskende, kanskje – «oppfunnet» i England, der løpet Royal Ascot samler alt som kan krype og gå av britiske kjendiser og kongelige i juni hvert år. De fleste har sikkert sett bilder av damer i fjolllete hatter derfra, en tradisjon som er overført til Norsk Derby på Norges eneste travbane Øvrevoll.

Men – du har kanskje like lite peiling på hesteveddeløp som fotball? Og gidder ikke sette deg inn i det? Hvorfor ikke bare tippe på den hesten som har det fineste eller rareste navnet? Her kan det stå mellom National Glory, Human Nature, Viola Park, Quicksilver eller Nananita, for eksempel – navnene i seg selv kan gjøre hele kvelden.

Å avslutte kvelden med en omgang dart blir aldri feil. Foto: OpenClipart-vectors/pixabay.com

 

Siden tippelaget nå har beskjeftiget seg mye med engelske sporter, er det vel bare å fortsette i samme stil med dart. Det kan dere nemlig også tippe på, før dere avslutter tippekvelden på den lokale pøbben i god, britisk stil – med en omgang Bull’s Eye i real time. Det er vel sikkert ikke så mange som har peiling på det å vedde på dart heller, men igjen – det er bare å bruke fantasien! Du kan dikte opp historier om deltakerne, for eksempel, og satse på den som du tenker på som den kuleste.

Så altså – ingen peiling er ingen hindring for å tippe, det kan snarere heller bli mye morsommere!

Legg igjen en kommentar