En gift hjemmeværende husmor gikk og kjedet seg, som husmødre kan gjøre. Det ringte på døren, og utenfor sto det en kjekk kar. Han så lenge på henne og sa: «Du får 2.000 kroner av meg hvis du flasher puppene dine».

Hun synes han var noe frekk, men dagen var lang og pengene fristet, så hun takket ja til de lettjente pengene.

Da hun sto der med de blottede stolthetene sine, tok han opp 5.000 kroner til. «Disse skal du få» sa han, «hvis du kler av deg helt naken!» Kona tenkte et kort øyeblikk på det, og synes nok at den fremmede mannen gikk litt for langt, men fristelsen ble for stor og hun kledde seg splitter naken.

Mannen glodde lenge på henne, betalte 5.000 kroner, men tok opp 10.000 til. «Disse skal du få» sa han, «hvis jeg får et skikkelig nummer med deg!» Nå synes hun at mannen var direkte frekk. Men når hun først hadde gått så langt kunne hun jo ta med seg de siste 10.000 også, tenkte hun, og gikk med på det også.

Da mannen kom hjem senere på kvelden spurte han om hun hadde hatt besøk av en kar. Litt nervøs svarer kona «Nei, hvordan det?» «Det var da merkelig» svarer mannen. «Du skjønner at en av gutta på jobben lovte å stikke innom med feriepengene mine i dag!»