Karl Eirik «Kalle» Steffensen

kalle.jpg

Det ryktast at då Karl Eirik blei født kom han sovande ut av mora sin mage og evnen til å kunne sove i ein kvar situasjon har han óg tatt med seg den dag i dag. I dag er Kalle ein seriøs idrettsutøver som alltid held formen (unntatt mot Tverrelvdalen da). Han er ein målfarlig høgreback på det legendariske Nerskogen-laget i 5. divisjon. Før Kalle fekk lappen var han ein ivrig øvekøyrar (litt for tidleg, berre spør han sjølv). Han har og blitt ein legende i Altamiljøet for å være eigar av den bilen som sluker mest bensin, forøvrig ein bil som har god kjennskap til autovern. Ellers er han ein stille og roleg kar som ganske sjelden skeier ut. Han har ein sikker jobb som avisbud for Altaposten og lønna er deretter. Han er alltid i pengetrøbbel, delvis fordi han har eit lån på 25.000 og delvis fordi han har ein tendens til å bruke pengane på ting han slett ikkje har bruk for.
PS: Kalle strauk fyrste gong på oppkøyringa fordi han for fyrste gong i livet sitt hadde det for travelt.
Ofte sett: i autovernet i Apanes
Ofte høyrt: «Nei, æ har ikke råd!!!»

3 replies
  1. Willy
    Willy says:

    Valget var CM til dataen,eller sikker flybillett hjem til Bodø. Valget ble selvsagt CM!!!! Ja ja,intet kommer i en lukket hånd.

    Svar
  2. Reven
    Reven says:

    Raymond, Raymond kor e Raymond???? passe det her spillet på min data. 🙂 Flybillett eller CM? Ja d valget e veldi vanskelig. Men peng kan den gutten bruke!!!

    Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *