Min kjære mann. Innen du kommer hjem fra din utenlandsreise, vil jeg gjerne fortelle deg om et mindre uhell jeg har hatt med vår 4-hjuls-trekker, da jeg kjørte inn til vårt hus. Heldigvis er jeg ikke selv kommet til skade, så du skal ikke spekulere så meget på meg. Jeg var på vei hjem fra handletur på sentret, og da jeg svingte inn i innkjørselen kom jeg ved et forbandet uhell til at trå på gassen i stedet for bremsen. Garageporten blev lettere skadet, men 4-hjuls- trekkeren stoppet heldigvis, da den traff din bil i garasjen. Jeg er fryktelig lei meg, men med mitt kjennskap til deg som en kjærlig og tilgivende mann, er jeg sikker på tilgivelse. Du ved også hvor meget jeg holder av dig. Jeg vedlegger et foto av skadene. Jeg kan nesten ikke vente med holde deg i mine armer igjen. Kjærlig hilsen, Din hengivne hustru.

P.S. Jeg skal hilse fra din elskerinne. Hun ringte på vår telefonsvarer og spurte om du hadde funnet hennes truser i Ferrari’en…